Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over Uyla

Uyla bvba is een jong bedrijf en is dé multimedia onderdelen groothandel van België.

We willen producten van sterke merken met hoge kwaliteit aanbieden. Beste kwaliteit en service zijn geen marketing buzzwoorden voor ons, maar een integraal deel van de visie waarmee we ons bedrijf willen uitbouwen. Kennis van zaken, passie voor onze producten en een goede, duurzame relatie met onze klanten zijn de waarden waaraan we ons elke dag opnieuw verbinden. Via een eenvoudige online bestelprocedure en een steeds groeiend assortiment bent u bij ons verzekerd van een snelle levering en het juiste onderdeel.

We verzenden dagelijks alle bestellingen die voor 17u in ons systeem verwerkt zijn met Bpost 24h voor België en Post.nl voor Nederland.

Klantenservice

Heb je een product ontvangen die niet aan de verwachtingen voldoet? Heb je een verkeerde bestelling ontvangen? Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifiek product? Laat het ons weten, we doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Stuur ons een mailtje, tweet of tag ons via sociale media. We willen er alles aan doen om je ervaring bij ons zo positief mogelijk te laten verlopen!

Bedrijfsgegevens

Uyla bvba

Maatschappelijke zetel:
Hoogstraat 73
9960 Assenede
België

Tel. 09 329 65 12
Email. info@uyla.be

Ondernemingsnummer: 0567842552
BTW nummer: BE0567842552

Bank KBC: BE46 7380 4249 7136
BIC: KREDBEBB

Kwaliteit

Al onze producten (waar van toepassing) hebben een minimum kwaliteit van grade AA in combinatie met een origineel onderdeel en meestal grade AAA of original, tenzij anders overeengekomen bij de bestelling.

Transport & kosten

Bestellingen worden iedere werkdag verzameld en verzonden. Wanneer uw bestelling op een werkdag voor 17u bij ons in het systeem zit dan wordt die de volgende werkdag geleverd met bpack 24h (Bpost).

We rekenen een standaardtarief van 5 Euro per pakket in België.

Onze geregistreerde Repair Partners, genieten gratis transport in België voor alle bestellingen boven de 25 Euro en een korting van 2 Euro voor bestellingen onder de 25 Euro.

Kortingen

Wij bieden onze geregistreerde Repair Partners een standaard korting van 3% aan, na de eerste bestelling en een bijkomende dynamische omzetkorting gebaseerd op het totale aankoop bedrag van de vorige maand.

Daar bovenop bieden we onze Belgische klanten ook de mogelijkheid om op factuur te betalen (na levering) met een betalingstermijn van 5 tot 30 dagen.

Retour

Onze geregistreerde repair partners genieten van een gratis retour op aanvraag.

Dit laat u toe om bij een verkeerde levering, verkeerde bestelling of een DOA product onmiddellijk (binnen 5 dagen) via ons een retour ticket aan te vragen, we doen dit met “bpack Easy Retour”, er kan dan ook ineens een nieuwe bestelling geplaatst worden voor het correcte onderdeel.

Wanneer het gaat over een onderdeel onder garantie kan u ook gebruik maken van een gratis retour ticket.
Wat valt er nooit onder garantie: Onderdelen die gemonteerd of bevestigd zijn geweest en duidelijke sporen dragen, of andere sporen van gebruik vertonen.

Retour onderdelen dienen steeds zeer goed verpakt te worden bij voorkeur in de originele antistatische verpakking of andere antistatische verpakking en zijn de verantwoordelijkheid van de verstuurder tot deze door ons ontvangen zijn.

Betaalmethoden

 • Paypal
 • Overschrijving (vooraf betaling)
 • Creditcard
 • Op factuur (enkel voor Repair Partner)
  standaard 5 dagen betalingstermijn (tot 30 dagen)
  Korting-contant 2% bij betaling binnen 5 dagen

Voordelen als geregistreerd Repair Partner bij Uyla

Als u zich registreert als een repair partner geniet u van de volgende voordelen:

 • Extra kortingen
 • Gratis transport >25 Euro, -2 euro <25 Euro
 • Gratis retour
 • 24 uur levering (levering kan in overleg ook op zaterdag!)
 • Alle kortingen zijn direct zichtbaar in de webshop
 • Steeds de laatste nieuwe onderdelen voor de meest nieuwe multimedia toestellen

Hoe kom ik in aanmerking voor een Repair Partner account?

Om u te registreren als repair partner en te genieten van de extra kortingen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

 • Uw onderneming moet een activiteit of onderdeel bevatten die multimedia reparaties doet of in de telecommunicatie actief zijn
 • U moet beschikken over een geldig ondernemingsnummer
 • U moet beschikken over een geldig BTW nummer